Saltar a continguts

Ass. de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Solsonès

Navegació

Menú principal

Presentació

Imatge de complement

L'Associació es va fundar l'any 2005 i desde llavors organitza trobades per la difussió de l’entitat, per fomentar l’associacionisme dels col·leccionistes i per l’intercanvi de plaques de cava, tant entre la població de la comarca, com amb la d’arreu. 

Participem en les Fires de Solsona (Trumfo, Sant Isidre, Caçadors, Bolet) i en les d’altres municipis (Empelt-Llobera, Santa Llúcia-Navès). Igualment participem amb els actes d'altres entitats, com les Nits d'estiu de l'UBIC Solsona.

 

Totes les nostres activitats son publicitades pels mitjans de comunicació locals i comarcals (CELSONA, Nació Solsona, Solsona FM i Regió 7) així com en d’altres pàgines web d’àmplia difussió en l’àmbit del col·leccionisme.

 

Vàrem realitzar la col.lecció de plaques de cava dels Municipis del Solsonès, que es va iniciar l’any 2007, i en el marc les Fires de Solsona es van presentar les plaques de cava de tiratge, corresponents a cada Municipi, amb un motiu central que ha estat escollit pels respectius Consistoris.

 

La primera placa va ser un plànol de la Comarca del Solsonès amb tots els Municipis en colors, per diferenciar els seus termes. S’han editat les plaques dels Municipis de Castellar de la Ribera, Clariana de Cardener, Guixers, La Coma i la Pedra, La Molsosa, Lladurs, Llobera, Navès, Odèn, Olius i Pinell, Pinós, Riner, Sant Llorenç de Morunys i Solsona. Va cloure aquesta col·lecció una placa d'argent amb la silueta gravada del Solsonès.

 

Actualment, estem realitzant la col.lecció de plaques de cava del Bestiari de Solsona, i fins ara s'han editat les imatges del Drac, l'Àliga i la Mulassa, i està previst presentar aquesta tardor l'imatge del Bou.