Saltar a continguts

Ass. de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Solsonès

Navegació

Menú principal

Fes-te soci

Qué fem ?

L’Associació organitza tres trobades d’intercanvi de plaques a l’any, tot coincidint amb les Fires de Solsona:

·       Març - Fira del Trumfo i de la Tòfona
·       Maig - Fira de Sant Isidre
·       Octubre - Fira del Bolet i boletaire del Solsonès
 
D’aquestes trobades rebras puntualment informació en el teu e-mail, així com pels mitjans de comunicació habituals (Celsona, Nació Solsona, Solsona FM i Regió 7). També la trobaras accedint directament a en aquesta pàgina web i al Portal d’Associacions ( www.solsonaentitats.cat ).
 
En cada trobada es presenta una ampolla de cava i la pirula corresponent a la fira o d’alguna entitat de la comarca.
Imatge de complement
Què t'oferim ?

Tindràs dret a la placa de soci/a de l’ACP Solsonès, i a les ampolles de cava de cadasquna de les tres trobades, amb les corresponents pirules de trobada. A més d’aquestes tres pirules, si hi ha alguna altra pirula de l'Associació també la tindràs.

Què cal fer?

Si vols formar part de l'ACP del Solsonès, omple les dades i signa la butlleta que t'adjuntem a continuació, i envia'ns-la  per correu electrònic (acpsolsones@hotmail.com), o bé a la nostra adreça del Casal de Cultura (bústia nº 4)  -  25280-Solsona. Pots entregar-la igualment a qualsevol membre de la Junta Directiva que vulguis.

També caldrà que abonis en metàlic els 30 € de la quota del primer any. Els anys posteriors podras fer el pagament de la quota de 20 € per mitjà d'un ingrès en el nostre compte bancari, o bé adreçan-te a les persones de contacte de la Junta.

No t'oblidis d'omplir totes les dades.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Annex: Butlleta d'inscripció  (xls 25.50KB)